Laatste levens fase chronisch ziek of?

Door een paleolithische leefstijl na te bootsen zal niet zozeer onze levensverwachting stijgen, maar mag worden verwacht dat het aantal jaren dat we zonder chronische ziektes leven toeneemt. Dat betekent gezondheidswinst voor het betrokken

individu, maar is vanwege het preventieve aspect waarschijnlijk ook de enige effectieve manier waarop de kosten in de Gezondheidszorg op termijn kunnen worden beperkt. Alleen door te leren van ons verre verleden geven we er blijk van dat we de lessen van Darwin ook daadwerkelijk hebben begrepen.
This entry was posted in Tips. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>