Raw choco-kokostaart!

 

Het recept

Ingrediënten:

  • 100 gram hazelnoten,
  • 150 gram dadels,
  • 75 gram kokosschaafsel

Voor de vulling:

  • 150 gram dadels,
  • 100 gram cashewnoten (een nacht in water geweekt),
  • 100 gram zonnebloempitten (een nacht in water geweekt),
  • 5 el rauwe cacao,
  • 2 el honing,
  • 150 ml water,
  • 1 grote el chia zaad

Bereidingswijze: neem een kleine springvorm (±18 cm diameter) en bekleed deze met bakpapier – hak in een keukenmachine de hazelnoten, 150 gram dadels en het kokosschaafsel tot het goed gemengd en gehakt is – verdeel het mengsel in de springvorm en druk het aan met de bolle kant van een lepel, maak eventueel de lepel nat met water, zodat het niet plakt – hak voor de vulling alle ingrediënten (behalve de chia zaadjes) voor de vulling in de keukenmachine – zorg dat het mengsel goed gemengd is – roer in een kom het chiazaad erdoorheen – giet de vulling in de springvorm en laat minstens 2 uur opstijven in de koelkast

 

This entry was posted in Taarten. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>