Alie Wouda

Alie Wouda is al vanaf 1995 complementair geneeskundige en in Beringe werkzaam.

Na de Analisten-opleiding heeft ze 15 jaar op een pathologisch laboratorium gewerkt. En tijdens haar werk vroeg ze zich af waarom kanker ontstaat, omdat ze bezig was om kanker op te sporen. Na een zoektocht kwam ze bij de Academie voor natuurgeneeskunde terecht http://www.opleidingcam.nl/. Het is een parttime opleiding en na 7 jaar had ze haar diploma gehaald en kon ze een eigen praktijk beginnen. Hoe stelt ze de diagnose? Via iriscopie en de anamnese wordt een diagnose gesteld en er wordt behandelt met kruiden en een dieet. Was het lichaam te zuur, dan was het advies een zuur-base dieet en kruiden die de verzuring tegen gaan. Kon het lichaam de afvalstoffen niet goed kwijt via de lever, dan werd een kruid ingezet die de lever meehielp te ontgiften en een dieet die bestond uit voeding die de lever niet te veel belast. Sowieso een gezonde voeding bestond uit de schijf van 4 . Ja de granen waren toegestaan.
Om nog een betere diagnosis te stellen werden de volgende opleiding gevolgd; Levende-bloed-analyse en de bioresonantie. Ook merkte Alie Wouda in haar praktijk dat kruiden afdoende werkten en monde uit op de Orthomoleculaire geneeskunde http://www.fache-instituut.be/data-professionele-opleiding-2011-2012-2013 die ze 4 jaar achtereen in Laarne volgde. Ze ontwikkelde haar en bleef op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. En tijdens een cursus voeding in de sport die ze in het van najaar 2011 volgde. Op de volgende pagina hier verder over.
Hier vind u een uitleg wat Alie Wouda doet in haar praktijk: natuurpraktijk AURORA: http://natuurpraktijkaurora.com

This entry was posted in Alie Wouda and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>