DE BRON VAN DE EEUWIGE JEUGD

De mensheid is al sinds haar begin op zoek naar de eeuwige jeugd. Door de hele geschiedenis heen zie je verhalen terug komen over mensen die op avontuur gaan om de zogenaamde bron van de eeuwige jeugd te ontdekken. De bron van de eeuwige jeugd bestaat natuurlijk niet, maar je kunt veroudering absoluut tegengaan. Deze smoothie bevat veel fruitsoorten die hoog zijn in antioxidanten. Antioxidanten helpen je lichaam te repareren en gaan zo veroudering tegen. Daarnaast helpen de vitaminen in deze smoothie om je lichaam gezond te houden en ziektes te voorkomen.

Ingrediƫnten

 • 1 groot glas jus d’orange
 • 50 gram frambozen
 • 50 gram blauwe bessen
 • 1 kiwi
 • 1 middelgrote wortel
 • 150 gram broccoli
 • 100 milliliter water

Bereiding

 1. Snij de broccoli fijn
 2. Snij de wortel fijn
 3. Voeg het fruit, de jus d’orange, het water en de groenten samen in je blender
 4. Mix op hoge snelheid

Tip: Door meer of minder water toe te voegen maak je je smoothie dikker of dunner!

This entry was posted in smoothie. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>