SMOOTHIE EIWIT!

Wil je een smoothie maken de veel eiwitten bevat? Dan moet je echt eens aan de slag met deze smoothie. Deze smoothie bevat veel groenten en fruit die op hun beurt weer veel eiwitten bevatten. Eiwitten behoren tot de mee ssentiele eiwitten die er zijn. Eiwitten regelen eigenlijk alles in ons lichaam, van het aanmaken van nieuwe cellen, tot het doorgeven van informatie. Eiwitten zijn daarom noodzakelijk om in leven te blijven. Met deze smoothie krijg je extra veel eiwitten binnen

In deze smoothie zit:

 • 200 milliliter amandelmelk
 • 75 gram blauwe bessen
 • 50 gram bramen
 • 2 wortels
 • 1 avocado
 • 25 gram hennepzaad

Bereiding

 1. Schil de avocado
 2. Snij de wortels fijn!
 3. Voeg alles samen in je blender
 4. Laat je blender op hoge snelheid draaien
 5. Klaar is je groene smoothie!
This entry was posted in smoothie. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>