EEN SMOOTHIE OM VAN AF TE VALLEN!

Groene smoothies hebben als eigenschap dat ze je helpen om af te vallen. Het is ook goed te begrijpen waarom dat zo is. Groene smoothies bevatten veel voedingsstoffen en maar weinig calorieën. Toch willen we je niet een recept voor een smoothie onthouden die je extra helpt met afvallen. Deze smoothie bevat extra veel groenten en minder fruit. Hierdoor bevat de smoothie weer minder koolhydraten (fruit is hoger in koolhydraten) en nog minder calorieën. Echt een smoothie om mee af te vallen dus!

Ingrediënten

 • 3 grapefruits
 • 1 tomaat
 • 1 komkommer
 • 1 paprika
 • 8 radijzen
 • 75 millilter water

Bereiding

 1.  Pers de grapefruit uit
 2. Snij de komkommer fijn, een biologische komkommer hoef je niet te raspen
 3. Snij de paprika
 4. Maak de radijzen schoon
 5. Voeg alles samen in de blender
 6. Alles op hoge snelheid laten draaien

 

This entry was posted in smoothie. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>