SMOOTHIE DETOX

Iedere dag krijg je vervuilde stoffen binnen. Denk bijvoorbeeld aan bestrijdingsmiddelen die gebruikt worden om gewassen te verbouwen en die uiteindelijk in je lichaam terecht komen. Ook al zou je helemaal biologisch eten, dan zou je nog deze metalen en andere schadelijke stoffen binnen krijgen. De lucht rondom ons is vervuild met deze stoffen en die adem je iedere dag in. Gelukkig is ons lichaam voorzien van mechanismen om deze stoffen te verwijderen. Deze mechanismen werken alleen pas echt op volle kracht als je je lichaam daarvoor voldoende mineralen en antioxidanten geeft. Met deze smoothie krijg je veel mineralen en antioxidanten binnen die nodig zijn voor de detox van je lichaam.

Dit heb je ervoor nodig:

 • 150 gram spinazie
 • 1/4 bosje Koriander
 • 1 1/2 mango
 • 250 milliliter water
 • 1/4 ananas
 • 1 avocado

Bereiding

 1. Schil de mango
 2. Schil de avocado
 3. Schil de ananas
 4. Snijd de Koriander fijn
 5. Voeg alles samen in de blender
 6. Mix op hoge snelheid
 7. Vind je de smoothie te dik? Voeg extra water toe!
This entry was posted in smoothie. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>