MEGA OMEGA SMOOTHIE

Super veel Omega-3 vetten, mineralen, vitamine C en E in overvloed, vezels, het kan allemaal niet op. Dit is echt een smoothie die je hersenen in een prima conditie houdt. De smoothie smaakt een beetje zoet en bevat gezonde koolhydraten. Door de gezonde koolhydraten is deze smoothie extra goed als ontbijt te gebruiken. Dit is echt een top smoothie, dus wacht niet langer en haal dit in huis:

Ingrediënten:

  • 1 avocado
  • 1 mango
  • 1 banaan
  • 1 takje citroengras
  • ½ limoen
  • 125 gram aardbeien
  • 60 milliliter water

Bereiding

1. Alle ingrediënten mogen in een keer in de blender. Je kunt je blender alles helemaal fijn laten malen, maar sommige mensen vinden het ook wel fijn om hem een beetje grof te houden. Experimenteer, varieer en leer.

This entry was posted in smoothie. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>