Wetenschappelijk onderzoek paleo

Er zijn aanwijzingen dat het paleo- of oerdieet een positief effect heeft op de bloeddruk, cholesterolwaarden en insulineresistentie bij mensen met kenmerken van het metabool syndroom.’ Dit zeggen onderzoekers van het Louis Bolk Instituut op basis van een kleinschalig pilotonderzoek bij mensen met kenmerken van het metabool syndroom. Meer lezen?

Natuurpraktijk Aurora info@natuurpraktijkaurora.nl 0641979844 Vreedepeelweg 4 Beringe
Natuurpraktijk Aurora
info@natuurpraktijkaurora.nl
0641979844
Vreedepeelweg 4 Beringe
This entry was posted in Paleo, Wetenschappelijk onderzoek. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>