Op advies van een client van me
INGREDI√čNTEN
  • Kokosmelk – 1l
  • Agar agar – ¬ĺ tl
  • Probioticum capsules – 2 (ik gebruik Probioguard van Lamberts)
Schermafbeelding 2014-11-15 om 17.43.51BEREIDING
  1. Schenk de kokosmelk in de steelpan en roer de agar agar er doorheen. Breng het geheel onder af en toe roeren net aan de kook en haal de pan vervolgens van het vuur.
  2. Steek de thermometer in het mengsel en laat het geheel bij kamertemperatuur af koelen tot 37 graden Celsius, roer het mengsel af en toe door. (dit duurt vrij lang, meer dan een uur)
  3. Wanneer de melk voldoende af is gekoeld kun je de inhoud van de probioticum capsules eraan toevoegen. Roer het het geheel goed door met een garde.
  4. Verdeel het mengsel over de glazen potjes en zet deze, zonder deksel, in de yoghurtmaker. (volg de gebruiksaanwijzing)
  5. Zet na 9-10 uur de yoghurtmaker uit, haal de potjes eruit en doe er een deksel op. Zet ze
  6. tenminste 1 uur in de koelkast voor je de yoghurt serveert. Eet smakelijk!
This entry was posted in Nagerecht. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>