Bloemkool mosterd soep

Bloemkoolmosterdsoep

Schermafbeelding 2014-05-03 om 00.50.56
Voor 2 grote koppen soep: 
* Halve bloemkool
* Halve avocado
* Ui
* Mosterd
* bouillonblokje
* Kerriepoeder
* Olijfolie

De bloemkool en een ui een half uur in de oven roosteren op 200 graden met wat olijfolie en kerriepoeder. De ui pellen en samen met de bloemkool in een bouillonblokje en een eetlepel mosterd aan de kook brengen. Tenslotte voeg je nog een halve avocado toe en pureer je alles met een staafmixer.

This entry was posted in Soep. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>